Diensten

Waarmee ik je kan helpen.

Wil je een nieuwe website voor jezelf, voor je onderneming, band, muziekgezelschap, praktijk, sportclub, stichting, evenement, instelling, vereniging of wat dan ook?
Ik ontwerp en bouw een passende, pakkende, unieke, goed vindbare en snelle website maar ook het ontwerpen van een nieuw logo of een nieuwe branding behoort tot de opties.

Webdesign

Een goede website is tegenwoordig onmisbaar.
Je presenteert daarmee je onderneming op internet. De website is het digitale visitekaartje van je bedrijf.
Helaas wordt door sommige ondernemers in eerste instantie het belang van een krachtige website nog onderschat.
Ik zie soms zeer matige websites die gemaakt zijn met een DIY-bouwpakket. Als digitale doe-het-zelver kies je dan uit een paar standaard lay-outs. Met als enige verschil een ander kleurtje, foto’s en teksten ziet jouw website er dan hetzelfde uit als de website van de bakker, de hondentrimsalon, 3 coaches en 2 pedicures uit jouw stad. En dat terwijl je als ondernemer toch graag uniek en succesvol wilt zijn. Door iets van jezelf te laten zien dat precies uitstraalt wie jij bent en wat kenmerkend is voor jouw onderneming kun jij je onderscheiden in de overvolle markt. Een DIY-website is daarbij in mijn ogen dan een gemiste kans.

Bij SoHey starten we altijd met samen kijken naar wat jij met jouw bedrijf precies wilt uitstralen. Daarbij maken we een uniek en persoonlijk ontwerp waarmee jij jouw ideale klanten kunt gaan aantrekken.

Wil jij je krachtig neerzetten met jouw website dan kan SoHey je daar mee helpen.

Ik wil vrijblijvend sparren

Development

De tijd dat mensen alleen op een desktop websites bezochten is allang voorbij. Daarom is het belangrijk dat een website er ook op mobiele apparaten mooi uitziet en goed werkt. Dus is het bij SoHey vanzelfsprekend dat iedere website responsive is.

Het is verder ook belangrijk dat een website goed gevonden wordt in de zoekmachines. Snelheid en gebruiksvriendelijkheid zijn ook een must want je wilt niet dat de bezoeker jouw website niet kan vinden en ook zeker niet afhaakt omdat jouw website traag of onduidelijk is. Daarom zorg ik op iedere website die ik bouw voor een snelle laadtijd en duidelijke navigatie.
Met een CMS systeem is het voor jou bovendien heel eenvoudig om zelf bepaalde tussentijdse wijzigingen aan de website te doen. Denk daarbij aan zaken zoals andere teksten of foto’s.
Wil je toch liever dat ik die aanpassingen voor je doe dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem.
Verder kan de website gekoppeld worden aan Google Analytics zodat je de statistieken van de website kunt bekijken en analyseren.

Ik wil vrijblijvend sparren

Branding

Met een goede branding zet je jouw bedrijf precies neer met de juiste uitstraling.
Zo verover je een strategische plek in de markt en trek je makkelijker jouw ideale droomklant aan. Mocht je met SoHey de samenwerking aangaan dan zoeken we samen naar precies die uitstraling die zo kenmerkend en onderscheidend is voor jouw bedrijf.

Ik wil vrijblijvend sparren

Tarieven

Basis
Standaard
Premium