Werkwijze

Samen op weg naar een uniek eindproduct.

Stapsgewijs werken we volgens een vaste duidelijke methode samen aan een website die precies op maat gemaakt wordt voor jou, die dus helemaal past bij wat jij wilt uitstralen en met alle functionaliteiten die voor jou belangrijk zijn. Geregeld overleg met een eerlijke en heldere communicatie zijn daarbij heel belangrijk.
Laten we samen een droomwebsite maken die jouw klanten als een magneet aantrekt.

De 7 stappen naar een eindresultaat waarvan je zegt
SoHey

1

Kennismaking

Alles begint met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat kan bij jou op locatie maar indien gewenst kan het ook online. We leren elkaar kennen en jij vertelt me jouw wensen, we sparren samen en ik maak naar aanleiding daarvan een offerte.

2

Concept

Als ik de opdracht van je krijg maak ik eerst een opzet van de hompagina en/of het logo zodat je een goed beeld krijgt van hoe het er uit komt te zien.

3

Feedback

Na het maken van deze eerste opzet hebben we contact. We bekijken hoe deze opzet je bevalt. Aan de hand van jouw feedback maak ik eventuele aanpassingen die we vervolgens samen weer opnieuw bekijken. En zo komen we uiteindelijk samen tot de opzet waarover jij helemaal tevreden bent.

4

Realisatie

Wanneer ik alle gegevens, foto’s en teksten voor de website van jou heb ontvangen komen we in de fase van het daadwerkelijk bouwen van de website. Ook tijdens deze fase hebben we indien nodig uiteraard contact.

5

Fine tunen

Als alles gebouwd is en alle functionaliteiten werken gaan we samen nog eens alles bekijken. Jij geeft wederom jouw feedback en aan de hand daarvan worden indien nodig nog de laatste kleine aanpassingen gedaan.

6

Oplevering

Als uiteindelijk alle puntjes op de i staan en jij helemaal blij bent gaat je nieuwe website online.

7

Service en support

Mocht je erna nog met een vraag zitten of als er iets is dan kun je uiteraard ook op me rekenen. Ik zal je zo goed en zo snel mogelijk proberen te helpen jouw vraag of probleem op te lossen.

Benieuwd of enthousiast geworden?

Neem contact met me op